Blog Member

Isnin, 16 Januari 2012

notis saman terhadap papagomo dan parpukari

Image

Image

keratan akhbar di atas adalah dari akhbar The Star bertarikh 14/1/2012....

siap dituliskan nama asal pemilik kedua2 blog tersebut....setidak-tidaknya tindakan ini akan menyeret nama umno sekaligus sbb kedua-dua depa ni secara rasminya melabelkan blog depa sebagai pro umno....

kebebasan menulis atau bersuara tidak boleh disalahgunakan utk menabur fitnah.....kita tunggu saja apa kesudahan ceritanya.....depa berdua ni mmg tak takut disaman sbb mgkn ada kuasa2 ghaib dok 'back-up'... tapi kalau ada pemimpin umno dok pertahankan kedua-dua depa ni....mmg sah, umno akan terus hanyut dan mengesahkan tuduhan sesetengah pihak yg depa ni ditaja oleh umno...apatah lagi, salah sorang depa ni pernah dapat layanan setaraf pemimpin negara yg dibenarkan melawat dan membuat laporan kapal selam sebagai pertahanan negara....

ini kot artikel yg dimaksudkan yg dikatakan mengaibkan empunya badan yg sampai dia hantar notis saman kat blogger pro umno tu : klik parpukari

sumber : umno-reform2.com
lagi berita saman nih : klik SINI

Tiada ulasan:

Catat Komen

sapa-sapa pun boleh komen...tapi yang berkaitan sahaja...
nak ceghita pasai MLM tang ni, boleh blah...dan kalau dah komen tu, tlg lah boh nama...nama pendek ka, panjang ka...nama penuh ka.....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...