Blog Member

Ahad, 22 Januari 2012

fitnah lagi ka ni????

baju rosmah mansor Baju Rosmah Mansor RM325,000 & Menginap Penthouse A$20,000 (RM65,100) Semalam?
foto dari BERITASEMASA

sebelum ini dihebohkan oleh sebuah akhbar di Australia jugak yg mengatakan itu Malaysia punya first lady beli mutiara bernilai RM487,687 (AU$150,000) masa CHOGM tahun lepas....tp akhirnya akhbar berkenaan  mohon maaf dan mengaku silap dalam laporan.....nasib baik lah tak kena saman....

dok tak dok, keluaq pulak cerita ni dari akhbar di Australia jugak yg mengatakan Rosmah Mansur berbelanja di sebuah butik jenama KAPP dianggarkan bernilai RM325,000 (AU$100,000) seperti yg dilaporkan dalam akhbar Sydney Morning Herald....dah tu plak, ada pulak cerita dalam akhbar tu yg mengatakan Najib dan FLOM nya menginap di The Darling Hotel pada kadar RM65,000 (AU$20,000) semalam.....

jika benarlah bagai yg dilaporkan....maka hangpa sendiri tengoklah gelagat pemimpin yg hangpa banggakan sangat nih....rakyat disuruh jimat, depa berbelanja hanya utk sehelai baju dan sekali tidoq saja dah beratus ribu.....ini duit simpanan dari kecik ka semenjak dalam perut lagi???

tapi, kalau tak benar....aku harapkan Najib dan Rosmah saman akhbar yg berkenaan.....jgn dok biaq, jatuh maruah nih.....hehehehehe.....kalau berita berbelanja masa CHOGM tu, dituliskan secara umum saja....tp bezanya kali ni siap sebut nama, kedudukan dan pangkat serta siap ada gambaq lagi......tak kan lah editor akhbar tu bengong sampai tak kenai mana satu 'beruang' mana satu 'berwang'......hahahahaha

Tiada ulasan:

Catat Komen

sapa-sapa pun boleh komen...tapi yang berkaitan sahaja...
nak ceghita pasai MLM tang ni, boleh blah...dan kalau dah komen tu, tlg lah boh nama...nama pendek ka, panjang ka...nama penuh ka.....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...