Blog Member

Sabtu, 14 Januari 2012

alhamdulillah


tujuan aku berblog ni bukan utk dok nk kira ranking ka hapa....tujuan hanya nk meluahkan apa yg aku rasa, tak kira lah pasai politik ka, pasai bisnes ka...pasai apa pun tak kira....aku hantam saja

tapi bila aku check tengok, ranking blog aku dah naik....alhamdulillah....terima kasih aku ucapkan kpd pengunjung blog aku yg tak seberapa nih....

sejak aku activate balik blog aku nih pada 17/12/2011 yg lalu...seminggu kemudian masuk ranking 9juta (dunia), lepas tu naik ke 8juta (dunia)....dari 8juta, terus melompat ke ranking 5juta dunia....dan hari ini alhamdulillah, dah dok ranking 3.7juta dunia dan ranking Malaysia 15ribu lebih....kira okay lah tu....belum lagi sampai sebulan...

aku harap kita pakat bancuh ramai-ramai.....

Tiada ulasan:

Catat Komen

sapa-sapa pun boleh komen...tapi yang berkaitan sahaja...
nak ceghita pasai MLM tang ni, boleh blah...dan kalau dah komen tu, tlg lah boh nama...nama pendek ka, panjang ka...nama penuh ka.....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...