Blog Member

Isnin, 13 Februari 2012

harap JATI tak berdiam diri....


ni screen shot yg aku dapat dari fren facebook aku jugak.....aku malas nk bancuh, hangpa bancuh lah sendiri...aku cuma nk paparkan supaya pakat tengok, dah sampai tahap ini dah sorang manusia yg kemungkinannya masih ngaku Islam dan sambut Hari Raya Aidilfitri mcm hangpa
dan mgkn juga makhluk ini sambut valentine juga
sesiapa tolong report kat JATI ya!!!!!
hehehehehe.....walaupun ini berlaku di Indon...tp tak mustahil ada jugak di kalangan makhluk di Malaysia mcm ni punya perangai

Tiada ulasan:

Catat Komen

sapa-sapa pun boleh komen...tapi yang berkaitan sahaja...
nak ceghita pasai MLM tang ni, boleh blah...dan kalau dah komen tu, tlg lah boh nama...nama pendek ka, panjang ka...nama penuh ka.....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...