Blog Member

Jumaat, 10 Februari 2012

blogger 'PADIJANTAN' menghina institusi Sultan Kedah

pada aku, blogger yg bernama PADIJANTAN telah menghina institusi Sultan Kedah dengan menggunapakai lambang tengkolok Sultan Kedah sebagai logo Cyber Trooper umno Kedah serta logo utk kutipan derma Madrasah Salihiah yg depa dok pertahankan sangat tu.....cuba hangpa tengok logo sambutan Jubli Emas Sultan Kedah di bawah ini dan hangpa bandingkan dgn gambar yg aku screen shot dari blog PADIJANTAN.... gambar tengkolok yg diletakkan pada logo sambutan Jubli Emas Sultan Kedah tersebut adalah tengkolok sebenar Sultan Kedah seperti yang senantiasa dipakai Baginda ketika urusan rasmi....





utk paparan lebih clear, klik gambar utk ke sumber asalnya

bagi aku, ini merupakan penghinaan kpd institusi Sultan Kedah, tempat seluruh rakyat Kedah tanpa mengira kaum dan perbezaan politik bernaung.....harap ada tindakan dari pihak2 terbabit kerana ini sesuatu yg tak boleh dibiarkan berleluasa......

Tiada ulasan:

Catat Komen

sapa-sapa pun boleh komen...tapi yang berkaitan sahaja...
nak ceghita pasai MLM tang ni, boleh blah...dan kalau dah komen tu, tlg lah boh nama...nama pendek ka, panjang ka...nama penuh ka.....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...