Blog Member

Khamis, 22 Disember 2011

Apa lagi kerja RTM kalau bukan menjaja fitnah



Aku kesiankan kpd orang kampung yg ditemubual tu....jawapan yg diberikan mgkn bermaksud lain, tapi telah diedit dgn tujuan mengaibkan kerajaan PR Kedah serta ADUN yg dipilih.

Satu contoh yg boleh aku sebutkan iaitu salah sorang penduduk menyebutkan slogan "rakyat didahulukan, pencapaian diutamakan"....hehehehe...itu slogan kerajaan umno be end lah pak long, bukan slogan kerajaan negeri...dah tu, apa pasainya nk tujukan kesalahan kpd kerajaan negeri.

Aku sokong YB Nasir pi buat report ja....buat report kt semua yg berkenaan terutamanya SPRM. Tapi, boleh report saja lah kot....nk harapkan tindakan....huh....tunggu tsunami pulak lah baru nk siasat...tang saman, patut ambik tindakan....jgn dok biaq depa ni ikut suka hati saja nk papar dalam TV...mentang2 RTM tu harta tok nenek depa

Tiada ulasan:

Catat Komen

sapa-sapa pun boleh komen...tapi yang berkaitan sahaja...
nak ceghita pasai MLM tang ni, boleh blah...dan kalau dah komen tu, tlg lah boh nama...nama pendek ka, panjang ka...nama penuh ka.....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...