Blog Member

Isnin, 24 September 2012

jangan tak komen.....janji puas hati......hahahahaha!!!!!

tu dia aih.....hangpa tengok dan baca komen sekor umno hangit di blog aku ni.....dia ni Tuhan ka yg dgn mudah kata puak2 PAS (ahli & penyokong PAS) adalah "syaitan yg direjam dan dibakar oleh kuasa azab Allah SWT".... setahu aku, hanya umno saja yg disyorkan pilih syaitan berbanding malaikat..... 


kalau dia tulis 'akan'....aku boleh paham lagi lah......tp tak ada langsung perkataan utk aku husnudzhan dgn dia ni........ mangkuk ayun yg macam ni lah bakal menambahkan koleksi mereka2 yang akan memilih syaitan yg dikenali berbanding malaikat yang tak dikenali.....

bedal lah komen apa pun.......satu milimeter pun tak menjejaskan aku.....itu sbb aku open comment di blog aku ni.....mana2 yg bodoh akan teruskan menunjukkan kebodohan sendiri.....yang cerdik insyaAllah akan Allah lindungi......mudah saja matematiknya.......

Tiada ulasan:

Catat Komen

sapa-sapa pun boleh komen...tapi yang berkaitan sahaja...
nak ceghita pasai MLM tang ni, boleh blah...dan kalau dah komen tu, tlg lah boh nama...nama pendek ka, panjang ka...nama penuh ka.....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...