Blog Member

Isnin, 17 September 2012

Bekas Timbalan Menteri persekutuan di Sabah menyertai PKR

mengikut catatan berita dari BERNAMA (klik) sebagaiman yg aku screen shot seperti di bawah ni mengesahkan kemasukan Datuk Yahya Lampong, bekas Naib Presiden Perkasa dan mantan YDP Perkasa Sabah pertama...... layan dulu berita ini sementara aku dok tengah cari idea nak bancuh sikit sebanyak pasai politik Sabah yg dok nampak semakin haru dan biru kepada umno be end.....


walau apa pun, umno be end di Sabah sudah kelihatan sudah semakin turun berat badan.....dah semakin kurus.....bukan sbb tak makan, tp sebab tak lalu nk makan walaupun makanan penuh terhidang atas meja.... sebab tak lalu makan sbb tamak haloba......hahahahaha......semua dia nk boh masuk mulut.....

Tiada ulasan:

Catat Komen

sapa-sapa pun boleh komen...tapi yang berkaitan sahaja...
nak ceghita pasai MLM tang ni, boleh blah...dan kalau dah komen tu, tlg lah boh nama...nama pendek ka, panjang ka...nama penuh ka.....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...