Blog Member

Jumaat, 21 September 2012

beginikah ajaran Islam???

hangpa tengok video di bawah ni.....tengok sampai abih!!!

beginikah ajaran Islam yg diajarkan kepada puak2 gerombolan ni??? kononnya nk mempertahankan kesucian Islam, tetapi apa yg diperbuat sebenarnya lebih menghinakan agama Islam itu sendiri....... ajaran mana yg depa pakai??? kitab mana yg depa turut??? tok guru mana yg depa ikut???adakah ini jugak yg disebutkan oleh seorang tu yg menjadi tanda bahawa parti depa direstui Ilahi??? atau ini merupakan satu dari ajaran malaikat yg tidak dikenali???

pada aku, kelucahan...kata caci maki dan kurang ajaran seperti dalam video di atas lah sebenarnya bakal mengundang rasa benci dan jijik orang bukan Islam kepada Islam.....bukan Islam yg kurang arif dan kurang memahami Islam akan senantiasa memisahkan diri dari Islam dek kerana perangai yg macam di atas tu!!!!!

2 ulasan:

  1. kumpulan "Pra Matang" atau "tak cukup akael" buat demonstrasi. Boss dia orang pasti happy punya tengok anak buah terpekik terlolong tanpa siapa melayang. Kan tal dak akael tuh!

    BalasPadam
  2. betul tu...umno kumpulan pra matang atau tak cukup akal...akan tetapi kumpulan samsing taik kucing pas adalah syaitan2 yg direjam dan dibakar oleh kuasa azab Allah SWT.

    BalasPadam

sapa-sapa pun boleh komen...tapi yang berkaitan sahaja...
nak ceghita pasai MLM tang ni, boleh blah...dan kalau dah komen tu, tlg lah boh nama...nama pendek ka, panjang ka...nama penuh ka.....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...