Blog Member

Isnin, 6 Februari 2012

hehehehe...orang Marang nanti pakat kekoh sorang sikit litar.


MB: Hadiah litar jika BN tawan Marang
berita pernuh : SINI

RHU RENDANG – Hadiah berupa sebuah litar lumba ‘motor cross’menunggu penduduk kawasan Dewan Undangan Negeri (Dun) Rhu Rendang jika Barisan Nasional (BN)dapat menawan kerusi Parlimen Marang pada Pilihan Raya Umum ke-13 (PRU13).


Menteri Besar, Datuk Seri Ahmad Said berkata, beliau akan menyokong cadangan untuk membangunkan kawasan berbukit bukau di Gong Cempedak di sini, menjadi sebuah litar tetap kejohanan lumba motor lasak pada masa akan datang.



macam biasa lah puak2 umno nih.....alasan pembangunan adalah bahan jualan depa yg paling laris sejak dulu, kini selamanya.....tetapi, semakin dibangunkan....semakin aku tengok banyak lagi kawasan tak membangun dan dgn pelbagai kesulitan, kemiskinan dan masalah menimpa rakyat....

gambar najib turun padang ke 1 kwsn di T'ganu
kelihatan 'ramainya' pengundi umno yg akan memenangkan
umno di Terengganu PRU 13.....hahahahah
di Marang pulak dijanjikan 'litar lumba motorcross'......hangpa tau siapa wakil Parlimen Marang??? siapa lagi kalau tidak Tuan Guru Haji Hadi Awang, Presiden PAS yg dikasihi dan disanjungi......aku tak kata mudah dan aku tak mau nk kata payah umno nk menawan mana2 kawasan Parlimen pun di Malaysia nih sbb depa punya pelbagai 'alat'.....cumanya dikaitkan dengan tajuk atas, aku rasa puak2 umno ni dah ketandusan idea pembangunan dgn menjadikan litar lumba motorcross sebagai sandaran atau umpan....

yg pastinya, di tempat aku sendiri dah sampai di tegur oleh Tuanku Sultan....hospital yg dijanjikan oleh kerajaan umno be end sampai la ni dah berbelas tahun tak boleh nak dilaksanakan.....mai pilihanraya, itu jugak yg depa dok canangkan......

2 ulasan:

  1. ingat idris jusuh ingat natang ingat matsaid ingan bumbung runtuh.

    BalasPadam

sapa-sapa pun boleh komen...tapi yang berkaitan sahaja...
nak ceghita pasai MLM tang ni, boleh blah...dan kalau dah komen tu, tlg lah boh nama...nama pendek ka, panjang ka...nama penuh ka.....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...